Serveis

Regeneració

És la millor opció per a bateries velles que treballen per sota del seu nivell òptim i amb les quals no s’obté el seu nivell de rendiment necessari a causa del seu alt grau de sulfatació. Aquesta opció també és aplicable per reanimar bateries que porten temps sense ús i han perdut part la seva capacitat de càrrega.

regeneracio
El gràfic mostra la recuperació de la capacitat i en conseqüència la durabilitat d’una bateria després d’una regeneració de recuperació.

Manteniment

Mitjançant un programa de manteniment amb regeneracions seguint un calendari regular (Ex: un any) és possible doblar i en alguns casos fins a triplicar la vida útil de les bateries i a més mantenir-les sempre en un alt nivell de rendiment. Per a bateries noves es recomana una programació de manteniment adequada als seus cicles d’utilització. Seguint aquesta programació aconseguirà una càrrega més ràpida, un menor consum elèctric i un menor nombre de substitucions.

manteniment
El gràfic mostra la progressió del rendiment i durabilitat d’una bateria sotmesa a un programa de manteniment amb el nostre sistema de regeneració.

Renova la teva batería

T’ho posem fàcil: porta la teva batería vella quan vinguis a adquirir una de nova i te la comprarem! (máxim una batería vella per cada una de nova)

Repara i/o millora la batería del teu vehicle

La batería de la teva bicicleta/patinet eléctrics comença a fallar? Ja no et proporciona la potencia inicial? No paguis una costosa substitució per tornar a rebre una batería de mala qualitat. A Reubacat t’asesorem gratuïtament sobre les millor opcions per sol.lucionar els problemes de la teva batería.

I també podem ajudar-te amb el teu cotxe híbrid!

Prolonga la vida dels teus electrodoméstics

Avuí en día la majoría dels electrodométics funcionen amb bateríes, pero en els models més económics és on el fabricant sol estalviar diners utilitzant materials de pitjor qualitat. No et desfacis del teu aparaell o joguina favorits per culpa d’una batería deficient: contacta amb Reubacat i et sorprendrem amb sol.lucions per allargar la vida útil dels teus electrodoméstics!

Reparació completa de patinets eléctrics

A Reubacat reparem qualsevol component del seu patinet eléctric, ja sigui dels nostres proveïdors com comprats a tercers. Amb la nostra experiència i servei li garantitzem que tornarà a la carretera el més aviat possible a preus raonables.

Disposem de la majoría de peces al nostre taller, però si ja ha adquirit les peces que necessita modificar té l’opció d’enviar-les amb l’scooter eléctric sense cost afegit pel material. En cas de necessitar els components, sempre podem comprar les peces directament al fabricant.